yhmah-websitekopie.jpg
yhmah-vist-1.jpg
you-had-me-at-hello-ansichtkaart.jpg
yhmah1.jpg
yhmah3.jpg
yhmah6.jpg
yhmah2.jpg
yhmah4.jpg
18449732_1297238827062466_3210929356666510188_o-1.jpg
yhmah---certificaat.jpg

You had me at hello

Wat maakte die ene overnachting, dat kopje koffie of die aankoop nu zo bijzonder?
Dat kan natuurlijk de locatie zijn. Of het tijdstip. Bijvoorbeeld dat biertje op het strand. Met de liefde van je leven. Tijdens oud en nieuw… Hoewel de omstandigheden kunnen variëren, is er altijd een constante factor die van grote invloed is: de medewerker. En juist die persoon kan je bezoek, waar dan ook, maken of breken.

Suus is een van de meest warme en gastvrije mensen die we hier over de vloer hadden. Niet gek dat juist zij een trainingsbureau in gastbeleving heeft opgericht om medewerkers op een enthousiaste wijze te leren hoe zij op een manier met gasten om kunnen gaan die voor iedereen iets positiefs oplevert: een fijne ervaring voor de gast, een prettige service door de medewerker, winst én een goede naam voor de gelegenheid.

Suus bedacht de naam 'You had me at hello' omdat daar alles begint. Suus sprankelt, leeft, is lekker gek maar ook heel serieus als het om haar werk gaat. We ontwikkelden een vrolijke, dynamische huisstijl met zowel strakke als heel speelse elementen. En bovenal de eigenheid die niet alleen Suus, maar élke medewerker bijzonder maakt!

Referentie
Suus Spoelstra: 'Via via ben ik met Janis in contact gekomen. Ik had gelijk een goed gevoel bij Janis door de manier hoe ze communiceerde, mij vragen stelde over mijn bedrijf en mijn visie. Mijn doel was dat ik iets anders dan anders wilde, en dit is goed gelukt. De website van You had me at hello ís anders. Een mix tussen Suus en Djen. Dit kwam door de samenwerking die eerlijk, open en direct is. Ik kan Djen Design zeker aanbevelen en blijf mijn opdrachten voor o.a. flyers en ontwerp bij Djen uitzetten!'

Opdrachtgever
You had me at hello

Website
www.youhadmeathello.nl