Over Djen

Een stel colourful rebels.

Open, vrolijk, duidelijk. We hebben lol in ons vak en dat merk je. We zijn professioneel, goed in wat we doen, nemen ons werk serieus en willen altijd het maximale eruit halen! Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we een gemeenschappelijke waarde die iedereen bij Djen heel hard nodig heeft: vrijheid.

Waar Djen voor staat

Jouw eigen ontwerp

Wij geloven niet dat we als enige de wijsheid in pacht hebben. Jij bent nodig voor ons. Jouw drijfveren, werk en ideeën zijn onze inspiratie. Wij zijn er dan weer heel goed in om dit visueel te maken.

We gaan voor goed

We gaan over het randje. Omdat we soms weten dat iets beter, mooier, verder kan met nét iets meer inzet. We nemen geen genoegen met 80% en daar kun je ons op beroepen.

Geen blad voor de mond

Als we denken dat een idee scherper kan, als er een probleem is of als we je geniaal vinden: je hoort het van Djen. We zijn Rotterdammers, toch?

Een roze bril

We willen de wereld mooier maken. We zijn allemaal op onze eigen manier positief, eigenwijs en bewust. Be the change you want to see in the world.

Team Djen

Image

Janis van der Linden

De Djen van Djen Design.

Enthousiast, energiek, creatief, optimistisch. 'Why join the navy, if you can be a pirate?!'

Image

Sharona

Kantoor DJ.
'I'm a dix... dys.. dikslex... FUCK IT... I can't spell!' Houdt van gamen, wijnen, lezen, werken.
Image

Melanie

Jack of all trades.
Zwartekoffiedrinker. Loves Excel en Word. 'Ik ben hier duidelijk de niet-vormgever.'
Image

Nienke

De stagiaire die bleef hangen.
Eet het liefst curry en heeft 17 huisdieren. 'Later word ik een kattenvrouwtje.'

Bij Djen

Muziek
Bij ons staat eigenlijk altijd muziek aan. Meestal luisteren we naar KINK, Pinguin Rock of naar gouwe ouwe via Veronica Rock Radio. Als Mel en Sharona samen op kantoor zijn, wordt het ook weleens pittige metal. En we zingen mee. Hard! Soms vals.

Eten
We beginnen om 10.30 uur al te vragen of het al lunchtijd is. Sharona is gek op yoghurtjes, Mel & Nienke eten vegetarisch en Djen doet haar best om meer water te drinken dan koffie. 

Ons tweede thuis
In de zomer staat de voordeur open en de ventilator aan. In de winter lopen we op onze roze kantoorpantoffels en dragen we de bijpassende roze handschoenen. (Echt waar!)

We kroelen met kantoorkater Poes de Baron en we blijven dagelijks gefascineerd over de agaatslakken in ons terrarium. Vooral over de enorme hoeveelheid eitjes die ze wekelijks produceren...

Werk & stage

Op dit moment nemen we geen stagiaires aan in verband met de coronarichtlijnen. Ons kantoor is niet groot genoeg om voldoende afstand te houden met nog iemand erbij. We bieden weer een stageplaats aan vanaf januari 2022.

Werken & leren bij Djen? (vanaf 2022)
Djen Design heeft een leuke studio in een oud pand (1880) op 2 minuten afstand van de A15/A16. We zijn een door SBB erkend leerbedrijf.

Image