PHI Factory

Nederland in 2050 circulair! Maar, hoe ga je als organisatie van lineair naar circulair? PHI Factory begeleidt grote partijen als Rijkswaterstaat en de Koninklijke Bibliotheek bij de transitie van naar een circulaire bedrijfsvoering. Gedreven, pragmatisch en deskundig.

Als startende ondernemers kwamen PHI-founders Geerke & Yvette bij Djen voor een logo. We deden een 23plusone-sessie, werkten hun drijfveren uit en gingen aan de slag: van identiteit naar huisstijl naar drukwerk. Inmiddels zijn we een aantal jaar en héél veel projecten verder. Als onderaannemer van PHI Factory mogen we ook regelmatig werken voor andere mooie organisaties zoals Van Gogh Museum, Waternet, TU Delft, Radboud Universiteit en Rijkswaterstaat.

Image

Djen maakte o.a.:

  • Logo & huisstijl - Inclusief 23plusone brandingsessie.
  • Website - Ontwerp & bouw.
  • Visuals - Iconen, illustraties, modellen, roadmaps, infographics.
  • Documentatie - Rapporten, aanbiedingen, documentatie.
  • Drukwerk - Visitekaartjes, briefpapier, brochures, flyers, posters, rolbanners, vlaggen.
  • Powerpoint - Ontwerp & bouw.
  • Teksten - Schrijven, corrigeren, redigeren.

PHI Factory over Djen

'Djen Design is onze vaste partner voor vormgeving, huisstijl, websites en het vormgeven van al onze illustraties en modellen. Eigenlijk maken ze alles waar wij mee kunnen communiceren en onze circulaire boodschap mee over kunnen brengen. Het snelle schakelen, bereikbaarheid op onmogelijke tijdstippen en het bewaken van onze huisstijl (lees PHI-gevoel) zorgt ervoor dat wij enorm blij zijn met Djen. Ze adviseren ons op een eerlijke oprechte wijze, zijn creatief, staan open voor feedback en sluiten naadloos aan bij onze manier van werken.'
– Geerke Versteeg, co-founder.