header_kunstroute__2000x666.jpg

Kunstroute Ridderkerk

Aan Djen de eer en uitdaging om voor Kunstroute Ridderkerk een merkidentiteit neer te zetten die verfrissend is voor de trouwe kunstliefhebber en ook de jonge Ridderkerk triggert zelf te exposeren en bezoeken. And we did..! Een opdracht die helemaal op ons lijf is geschreven.

Marten Japenga, Wethouder Cultuur van de Gemeente Ridderkerk:

'De kunstroute van 2020 is er een van vernieuwing, verjonging en verandering. Dat ziet u al aan dit mooie boekje, waarvan de lay-out echt vernieuwd is. Hetzelfde geldt voor het beeldmerk van de kunstroute. Ik doel ook op het feit dat dit jaar vijf nieuwe kunstenaars meedoen, van wie er twee de leeftijd van 30 nog niet hebben bereikt. Over verjonging gesproken!

Fijn dat iedere Ridderkerker ook dit jaar kan kennismaken met het werk van onze plaatselijke kunstenaars. Niet minder dan dertig kunstenaars laten een veelkleurig palet aan kunstuitingen zien. In eigen huis of atelier, of op een van de vijf ‘clusterlocaties’ in onze gemeente.

Het is altijd mooi om te zien hoe onze inwoners met hun talenten ons dorp mooier maken. Al die makers en liefhebbers van kunst dragen bij aan een bloeiend kunst- en cultuurklimaat in Ridderkerk.' 

Opdrachtgever
Stichting Kunstroute Ridderkerk

Website
www.kunstrouteridderkerk.nl (vormgeving & realisatie door onze vrienden van Online Beeldvorming