header-glastotaalbeheer.jpg

Glastotaal Beheer

Glastotaal Beheer uit Breda is een geronommeerde naam in de glaswereld. Specialist en marktleider in het leveren van maatwerk in facilitair glasherstel.

Glastotaal Beheer was al langere tijd actief toen bij Djen werd aangeklopt. Een logo bestond al, maar de uitstraling was vrij corporate. Djen friste de bestaande huisstijl iets op. Daarbij werd gekozen voortaan meer met transparant materiaal te werken: het is immers een glasbedrijf! Transparante elementen komen onder andere terug in de door Djen ontworpen mappen, visitekaartjes en roll banners. Ook was Djen betrokken bij de vormgeving van een grote lichtbak voor op beurzen, waarbij bezoekers verschillen in isolatie kunnen testen bij verschillende glastypen. Tot slot heeft Djen ook het ontwerp en de technische realisatie van de website verzorgd.

Een sideproject van Glastotaal Beheer is glasbreukmelden.nl. Ook hiervoor ontwierp en bouwde Djen de website. Voor optimalisatie van Google vindbaarheid koppelden wij Glastotaal Beheer aan Acceleratic, onze vaste partner op het gebied van Hosting & SEO. Ieder zijn vak!

Referentie
Piet Bezemer: 'Door onze gezamenlijke passie voor muziek heb ik in 2009 in eerste instantie Janis persoonlijk leren kennen en wat mij toen al direct opviel was haar tomeloze energie en enthousiasme. Gezien de persoon die zij is, is het niet echt een verassing dat ze destijds met Djen Design gestart is en doet wat ze het liefst doet. Namelijk met veel energie, enthousiasme, maar vooral ook met creativiteit haar klanten bedienen. Bij Glastotaal Beheer zijn we dan ook zeer tevreden met de samenwerking die we al jaren met Djen Design hebben en weten zeker dat we met elkaar nog mooie dingen gaan realiseren.'

Opdrachtgever
Glastotaal Beheer

Website
www.glastotaalbeheer.nl
www.glasbreukmelden.nl