fl-w-header.jpg

FL*W

FL*W uit Vlaardingen ondersteunt bedrijven en organisaties om het werk leuker eén makkelijker te maken. Dagelijks continu verbeteren: dat is het doel! Via eenvoudige stappen leert FL*W jouw team in flow te werken, onder andere via Lean en Lean Sigma Six.

Wat we voor FL*W hebben gedaan is een droomopdracht: de full pull. Voor FL*W bij Djen kwam, waren ze al ruim 10 jaar actief onder de naam Lean Onderwijs. De strepen in het vak waren verdiend en het was tijd om die trots op het werk ook uit te stralen. We zijn toen het hele traject ingegaan. Aan de hand van een 23plusone-sessie keken we waar de overtuiging en drijfveren vandaan kwamen en welke uitstraling werd gezocht. De identiteit is vertaald naar de nieuwe naam FL*W en een nieuw logo en huisstijl. Vervolgens is een nieuwe website ontwikkeld, waarvoor wij naast de vormgeving en technische realisatie ook nieuwe teksten schreven.

Referentie
Irma: 'Energiek, lef en fantastisch! Wat een heerlijke mensen om mee samen te werken. Zo voelt het echt. Zo gaaf hoe ze de kern naar boven halen en weten om te zetten in beelden en uitstraling! Toppers!!!' (Via Trustpilot)

Website
www.fl-w.nl