Wat kan ik verwachten als ik door Djen mijn logo en huisstijl laat ontwerpen?

In ieder geval kun je verwachten dat je héél wat te kiezen hebt..! We begrijpen hoe belangrijk en persoonlijk jouw uitstraling is. Je wilt immers dat jouw klanten niet alleen zíen dat jij professional bent, maar ook vóelen wat voor soort bedrijf jij hebt.

Daarom maken we altijd 2 zeer uitgebreide concepten, door ten minste twee verschillende ontwerpers, en met steeds een ander uitgangspunt. Jij en het gesprek met jou is de inspiratiebron voor ons en we maken van jouw ideeën een visuele vertaling. En we zorgen ook dat je niet alleen een logo voor je neus krijgt, maar ook al een kleine proeverij van hoe dat logo in de praktijk zal werken.

Voorbeeld logo concepten

Hubbs

De Storytelling Fabriek

Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht

Fl*w Organisaties

We gaan als volgt te werk

1. Brainstorm - Samen met jou inventariseren we je wensen en voorkeuren op gebied van stijl, kleur, vorm en gevoel.

2. Concepten - Wij gaan aan het werk en presenteren je 2 uiteenlopende concepten.

3. Keuze - Jij kiest het concept wat je het meest raakt en bij je past

4. Finetunen - Op basis van jouw eventuele input passen we misschien nog e.e.a. aan en werken we het logo definitief uit.

5. Oplevering - Je krijgt van ons je logo in verschillende bestanden (JPG, PNG, PDF, EPS) en natuurlijk een huisstijlhandboek om jouw uitstraling te borgen.

6. Huisstijldragers - Na het definitieve logo gaan we verder met ontwerpen van jouw huisstijl zoals visitekaartjes, briefpapier en website.