Domeinnaam, webhosting, e-mail en technisch geneuzel

Om een website op internet te kunnen plaatsen, heb je twee dingen nodig:

Aanvullend wordt vaak gekozen voor e-mailhosting, zodat gepersonaliseerde e-mailadressen, passend bij je domeinnaam, kunnen worden aangemaakt.

Domeinreigstratie en hosting wordt ondergebracht bij een hostingbedrijf; zij beheren de server waarop jouw data staat.

Geen geneuzel?
Voor een heel groot deel van de websites die wij beheren, brengen wij webhosting, domein, e-mail en eventuele andere service onder bij Acceleratic. Ieder zijn vak, en baas Robin weet als geen ander hoe hij ons steeds weer snel, handig en doelgericht van dienst kan zijn! Hij doet dat beter dan wij, en daarom werken wij al jaren heel graag samen.

FAQ over webhosting en domeinregistratie

Ik heb mijn hosting al ondergebracht en wil dit graag daar houden, kan dat?

Uiteraard kun je jouw nieuwe website onderbrengen bij je huidige hostingbedrijf. Djen Design brengt in dat geval geen kosten in rekening voor de hosting van de website zelf. Wél dienen benodigde gegevens zoals ftp-adres, inlognaam en wachtwoord aan Djen Design te worden verstrekt. Houd er bovendien rekening mee dat voor de hosting van een CMS-website vaak enige systeemeisen worden gesteld. De kosten van de huidige hosting, en de kosten voor uiteindelijke oplevering van jouw website kunnen hierdoor stijgen. 

Mocht je geïnteresseerd zijn in een CMS-website, dan kun je Djen Design vragen de hosting bij je huidige bedrijf te controleren en indien nodig te upgraden. Het liefst brengen wij hosting onder bij Acceleratic, omdat wij dan zeker weten dat we niet voor (vertragende en kostbare) verrassingen komen te staan.

domain-you-409x344.jpg

Kan Djen Design mijn webhosting organiseren en beheren?

Wanneer je nog geen domein hebt, of het fijn vindt als Djen Design het beheer over hosting & e-mail uit handen neemt, verzorgen wij dit graag voor je. In dat geval beheren wij jouw webhosting, verzorgen we de verhuizing van de website, maken we desgewenst e-mailadressen aan en helpen we bij het instellen van je e-mail. Voor een vergoeding van € 150,- per jaar (op basis van één .nl adres) verzorgt Djen Design stabiele webhosting voor je.
girls-are-like-internet-domain-name.jpeg

Wanneer moet ik betalen voor webhosting?

Webhosting factureren wij op jaarbasis, voorafgaand aan de nieuwe periode. Heb jij dus hosting voor de periode juni 2018 t/m mei 2019, dan ontvang je eind mei 2018 een factuur.
bdae39e0b04aa840dc72bdbebbd392a8.jpg

Waarom zou je voor Djen kiezen?

Eerlijk is eerlijk, op elke hoek van de straat zit een vormgever. Van een zolderkamerknutselaar tot een mega reclamebureau. En we werken allemaal naar eer en geweten.

Toch vindt Djen zichzelf anders. Wij maken voor een betaalbare prijs een bijzonder ontwerp. Nadruk ligt op jouw eigenheid. Wij werken voor opdrachtgevers die weten waar ze mee bezig zijn. Bestaansrecht hebben en dat zelf ook weten. En we zoeken fun tijdens het ontwerpproces.