Merkidentiteit - Wat maakt jouw bedrijf écht interessant? De 23plusone methode.

In vormgeving, marketing en communicatie van de meeste bedrijven is alles gericht op de ratio: vertellen wat je doet. Maar onze keuzes maken we allemaal op gevoel.

Djen heeft lang gezocht naar een goede methode om een merkidentiteit te bepalen. Je merkidentiteit vertegenwoordigt jouw organisatie door het overbrengen van je eigenschappen, drijfveren, doelen, sterke punten en passies.

Djen vond 23plusone, de eerste wetenschappelijk gevalideerde methode waarmee je de aantrekkingskracht van een bedrijf kunt bepalen, meten en vertalen.

Mensen zoeken naar geluk door 24 fundamentele belangen na te streven zoals vriendschap, nieuwsgierigheid, winnen, gezondheid en sexualiteit. Door jouw klanten en collega’s in het volle spectrum van hun emotionele repertoire te raken, ontstaan positieve gevoelens, verbondenheid en positief gedrag.

Voelt het goed, dan kiezen mensen voor jouw bedrijf of product. Voelt het niet goed, dan laten we het sneller links liggen. Aantrekkingskracht van bedrijven zit niet verscholen in producten en diensten, maar in gevoel en emotie.

Licentie
Djen Design is als licensed friend van 23plusone één van de bijzondere bedrijven in Nederland die deze tool kan en mag gebruiken.

licensedfriend_23plusone.png

FAQ over 23plusone

Hoe werkt het?

Skip die visie en missie! Na een 23plusone sessie heb je die saaie lappen tekst niet meer nodig. Met een combinatie van wetenschap en creativiteit ontdekken we samen de drijfveren van jouw persoon, je bedrijf of organisatie in tekst & beeld. Aan de hand van 24 kaarten met universele drijfveren (zoals succes, gezondheid, aantrekkingskracht, samen zijn) kiezen we de 6 sterkste krachten van jouw bedrijf en medewerkers. Hieruit maken we met elkaar de statements waar jouw organisatie voor staat. Wat drijft jou en jouw mensen? Wat verbindt jullie en hoe willen jullie je bedrijf neerzetten?

23plusone_9.jpg

Wat ontdek je?

Met deze tool, ontwikkeld door BR-ND, kun je achterhalen wat je bedrijf écht interessant en bijzonder maakt, voor zowel medewerkers als klanten. Om je bedrijf neer te zetten als of transformeren naar een inspirerend en aantrekkelijk merk, dat zich op een positieve en authentieke manier onderscheidt van de concurrentie.
maxresdefault.jpg

Playing with Science!

De 23plusone methode is het resultaat van een onderzoek uitgevoerd door Kim Cramer, PhD, en Alexander Koene. De mate waarin mensen gelukkig zijn vormt het uitgangspunt van de methode. Hoe gelukkiger de mens, hoe positiever het gedrag. 

Mensen streven onbewust hun geluk na door het volgen van de 24 drijfveren zoals samen, nieuwsgierigheid, succes, gezondheid en waardering. 

Het raken van mensen in het volledige spectrum van deze drijfveren, brengt gelukkige gevoelens naar boven, samen met een gevoel van betrokkenheid en verbondenheid... Dit leidt vervolgens tot positief gedrag en vooruitgang.
23plusone_5.jpg

Wat kost het?

Check it out - €150
Je kunt een speeddate doen om eens kennis te maken met 23plusone in 2 uur tijd. Je krijgt dan:
  • Uitleg waarom het kennen van je drijfveren zo belangrijk is
  • Een eerste ontdekking in wat jouw bedrijf sterk maakt
  • Inspiratie!
Full pull - €625
Je weet zeker dat dit ook voor jou de methode is. Tof! Je krijgt een gezellig, intensief en inspirerend halve dag programma, inclusief visuals van de uitkomsten. Jouw investering is €625 (en je output en nieuwe energie onbetaalbaar!). Is jouw team groter dan 5 deelnemers, dan vragen we €75 extra per deelnemer.
23plusone_domains.png