Drukwerk

Djen Design heeft goed contact met diverse drukkerijen met elk een eigen specialisatie. De één is immers goed in het bedrukken van papier, de volgende in het maken van relatiegeschenken en een derde maakt de beste gevelbekleding of stickers. Wij zorgen ervoor dat jouw drukwerk in de beste handen is.

FAQ over drukwerk

Kan ik drukwerk zelf regelen via mijn eigen drukkerij?

Als je al een goede band hebt met je eigen drukkerij, is het uiteraard geen probleem om je de juiste bestanden aan te leveren, zodat je dit zelf kunt laten drukken. Als het nodig is, kan jouw drukkerij rechtstreeks contact met ons opnemen bij vragen.

drukkerij-foto-367799_0.jpg

Welke vormen van drukwerk behoren bij Djen Design tot mogelijkheid?

Djen Design schuwt het gebruik van bijzondere materialen en drukkleuren niet. Wat dacht je van de kleur metallic silver in je huisstijl, of printen met cold foil, zodat je drukwerk ook daadwerkelijk schittert? Hoe gaaf is het om visitekaartjes te maken op gerecycled grijs karton in plaats van op het standaard helderwitte papier? Kortom: alles is mogelijk! Heb je een specifieke wens? Leg hem ons voor en wij kijken wat er mogelijk is! Voor papieren drukwerk printen of drukken we indien mogelijk op materiaal met een FSC-keurmerk.
pms-kleurcode.jpg

Leveren jullie de bestanden aan?

Ja, natuurlijk. Jij hoeft echt niet te tobben met afloopmarges, kleurinstellingen en materiaal. We plaatsen de order en betalen deze. Jij krijgt een kant en klare factuur met vormgeving en drukwerk van het geheel. wel zo makkelijk.