vanderburg.jpg

Van der Burg Advocaten & Mediator

Van der Burg Advocaat & Mediator is een klein advocatenkantoor in Ridderkerk en behandelt zaken op het gebied van het personen- en familierecht, arbeidsrecht en biedt mediation, waaronder waaronder echtscheidingsmediation.

Monique van der Burg was één van de eerste klanten van Djen! De samenwerking begon met het bouwen van een website en de restyle van het bestaande logo. Ze wilde een stijlvol lettertype met mooie kleurstelling, passend bij haar branche. Vervolgens zijn bijpassende visitekaartjes en flyers gemaakt. Om met de tijd mee te gaan is de website inmiddels tweemaal grondig vernieuwd. Ook beheert Djen tegenwoordig de social media van Van der Burg Advocaat & Mediaton.

Monique is fijn om mee te werken. Ze geeft goed aan wat ze wilt, maar laat ons vervolgens vrij, omdat ze vertrouwt op onze expertise. Het is ontzettend leuk om na zoveel jaar nog steeds prettig samen te werken.

Referentie
Monique van der Burg: 'Ik werk al jaren samen met Djen Design. Ik ben erg blij met de manier waarop er wordt geluisterd naar mijn wensen en deze door Djen Design worden vertaald. Niet alleen wordt er geluisterd, maar Djen Design komt ook zelf met ideeën en suggesties. Ik ervaar de samenwerking daardoor als zeer inspirerend. Ga zo door!' (Via Trustpilot)

Opdrachtgever
Van der Burg Advocaat & Mediator

Website
www.vanderburgadvocaat.nl