#TOEKOMSTSTOEL

Jan Terlouw: “Geef de toekomst een stoel.”

Drie jonge professionals en Jan Terlouw werden afgelopen woensdag geïnterviewd door Pamela Logjes in voorbereiding op de Dutch Green Building Week. Lizzy Butink, Marianne Davidson en Yvette Watson, allen zeer gepassioneerd voor een duurzame wereld van morgen, roepen samen met Jan Terlouw op tot actie. Zij willen een beweging in gang zetten om ‘de toekomst’ een plaats te geven. Dit bevlogen gezelschap daagt iedere Nederlander uit om de toekomst letterlijk een stoel te geven.

En wat is het aandeel van Djen?

Voor dit prachtige initiatief werd Djen gevraagd om in no time (lees: een dag!) een eenvoudige website te verzorgen om het idee uit te leggen.

Djen doet óf iets goed, of niet. Dus werd het nachtwerk. En dus hebben we niet een lullige single page website online gebracht, maar een uitgewerkt concept met ook huisstijl, kleurstellingen, branding, Social Media en alles eromheen...

Wat een energie! Deze heerlijke enthousiaste en idealistische vrouwen inspireren ons enorm. We kiezen twee PMS kleuren van 2018 - we geven de toekomst zelfs een stoel in het ontwérpproces - en verder kiezen we voor veel zwart. Want de urgentie van een wereld waarin wél over de toekomst wordt gedacht, moeten we ook aangeven.

Het is fantastisch om een project als dit in volledige samenwerking in no time uit te werken en de wereld in te sturen!

#toekomststoel

Opdrachtgever:
Toekomststoel

Website:
www.toekomststoel.nl

0
Shares

Volg Djen!

Close

Dan zie je af en toe wat we uitspoken :-)