Pro XLNC

Durf excellent te zijn! Uitmuntend zijn en blijven dat is waar het om draait bij marketing en communicatie. Dat levert resultaten op. Zeker ook bij aanbestedingen en offertes is 'de beste zijn' essentieel.

Samen met Angela heeft Djen al diverse landelijke aanbestedingen (succesvol) gerealiseerd. Angela op inhoud, Djen op vorm. We zijn een goed span!

Als een samenwerking zo positief verloopt, is het bijna logisch dat wij de visuele identiteit voor Pro XLNC ook mochten vormgeven. Een dynamische stijl, met meerdere logo's en beelden, maar toch een uniforme uitstraling. Zodat we de huisstijl kunnen inzetten op een manier die steeds aansluit bij de vorm, in plaats van andersom!

Referentie:
Angela Snel: 'Janis ken ik al sinds haar start als Djen Design en samen zijn we de afgelopen tien jaar zakelijk met elkaar meegegroeid. Ik bewonder Janis haar vakmanschap en keer op keer verrast ze mij met haar excellente ontwerpen. Altijd weet ze precies hoe ze mijn ideeën visueel het beste kan vormgeven. Haar proactieve houding en ongevraagde, goede adviezen en tips waardeer ik enorm.'

Opdrachtgever:
Pro XLNC

Website:
www.pro-xlnc.nl
0
Shares

Volg Djen!

Close

Dan zie je af en toe wat we uitspoken :-)